Iran: Faloodeh Sib

IJskoud en verfrissend

Na een dag niet eten en drinken is het heerlijk om je droge mond te verfrissen met dit heerlijk goedje. 

De appels schil en schaaf je pas fijn na het vasten, anders worden de appels al bruin.

Faloodeh Sib

By Suzanne Published: september 22, 2015

    IJskoud en verfrissend Na een dag niet eten en drinken is het heerlijk om je droge mond te verfrissen met dit heerlijk …

    Ingredients

    Instructions

    1. Doe de suiker bij het water en breng het aan de kook tot de suiker helemaal is gesmolten.
    2. Bewaar het suikerwater in de koelkast voor na het vasten.
    3. Na het vasten, schil en schaaf je de appels fijn.
    4. In een grote kom voeg je vervolgens het appelschaafsel, het koele suikerwater, citroenschil, citroensap en oranjebloesemwater samen.
    5. Vervolgens roer je het gemalen ijs er door heen.
    6. Serveer het in kleine kommetjes.